3.33/5(3)

Vi piger i de større klasser, både i folkeskolen og gymnasiet, har nok alle på et eller andet tidspunkt, været forelskede i en lærer. Hos mig kom det ganske sent, men til gengæld, meget stormende. Lars, 29 år, er en flot, i mine øjne nok den flotteste og sødeste mand på hele skolen. Siden vi startede 1.G og han kom ind i klassen, har jeg drømt om, at han skulle tage mig i sin favn, og gøre alt det som jeg indtil nu, bare havde gjort med yngre fyre. At det blev til noget, kan vel skyldes to ting, et: at jeg ikke er nogen ørn til Kemi, og to: at jeg ikke er bange for at vise mig lidt, rent fysisk, jeg bliver faktisk direkte liderlig af det.

Jeg var begyndt at spørge mere i timen, end jeg ellers plejer, jeg ville gerne have hjælp af Lars, med både det ene og det andet. Når Han kom ned til mig, kunne jeg sidde og kigge op på ham, med armene over kors, så mine, ganske pæne, bryster blev klemt og trykket op. En bluse med “luft” i halsen, gjorde at et frit indsyn til mine bryster fangede hans øjne, hver gang. Jeg kunne mærke en stigende interesse hos Lars, det var ikke bare indbildning. Jeg var helt sikker på at både han og jeg var bestemt for hinanden, så der var jo ingen grund til, ikke at gøre noget ved det. Jeg ved dog, navnlig i dag, at lærere “ikke må have kønslig omgang med sine elever”. Mandag formiddag skulle vi som sædvanlig have kemi, så kl. 10.15 var de fleste af os på plads. Der manglede stadig nogle stykker, så min veninde og jeg, hun kendte til min forelskelse, sad oppe hos Lars og snakkede. Jeg sad lidt på skrå på hans bord, et ganske højt bord, beregnet til at stå ved. Pludselig siger Mia, at “sådan kan du da ikke sidde”, hun havde set hvordan Lars havde svært ved at holde sine øjne fra mine ben. Jeg havde en ganske kort kjole og et par cykelshorts under, så jeg sagde bare at det gjorde da ikke noget, der var ikke noget at se alligevel. ” det var vel nok synd for Lars” svarede Mia, og jeg sagde så at han kunne da bare kigge, alt det han ville. Lars grinede bare, og sagde at han da nød udsigten, som den var. Men nu var tankerne kommet på afveje, og resten af timen tænkte jeg bare på hans øjne. Mine bryster snurrede, og mine fisse var varm, men hvordan jeg skulle få gjort noget ved det, kunne jeg ikke komme på.

Som altid, her i livet, så kan man blot lade tiden gå lidt, og have øjnene åbne, så viser der sig nok en løsning, på selv de sværeste problemer. Vi havde i timens løb, fået en masse ting frem på bordene, så inden frokost skulle det jo væk igen, og jeg tilbød da at blive og hjælpe til. Vi var et par stykker, så ved fælles hjælp fik samlet det sammen, men en del af det skulle længst op på hylderne. Det fikser jeg, jeg er ikke så høj, men kravlede op på et bord, og fik rakt tingene af Mia. Lars sad bare og kiggede på, mens vi andre sled i det, og så fik jeg min ide. “Sidder du godt Lars, for nu begynder forestillingen” sagde jeg til ham og begyndte at danse rundt på bordet. Jeg elsker at vise mig frem, Mia har oplevet det ved flere lejligheder, så nu drillede hun mig. Han havde jo ikke kunnet se noget pga. af mine cykelshorts, og det huskede hun. “Du må tage bukserne af, ellers kan vi jo ikke se noget”, råber hun med et drillende grin i hovedet, og troede nok ikke jeg turde. Men stadig dansende, stikker jeg begge hænder op under kjolen, og får fat i elastikken på bukserne, og får langsomt, mens jeg stadig danser, vrikket dem ned over balderne, uden at trusserne følger for meget efter. Måske ikke helt elegant, men af kom de, og både Mia og Lars stirrede på mine ben, så nu var meget synlige. Jeg kan se på bulen i Lars bukser at han kunne lide det han så, og kunne ikke rigtigt få sluttet min vrikkende dans på bordet, så længe han kigger. “Har I set nok nu”, siger jeg, og tænkte nok at hoppe ned, men Mia, som ved at jeg gerne ville mere, siger straks at man da ikke kan se “særlig meget”. ” Så kommer der lidt til nu”, og op med kjolen, så min ben og mave var synlige hele vejen, jeg tror nu at trusserne kunne ses alligevel, for de sad temmelig lavt i forhold til mig.
“Trusserne også, ellers kan vi jo ikke se noget”, sagde Mia, men nu begyndte Lars at få kolde fødder. ” Nu må du hellere stoppe, og danse ned, ellers bliver rektor ikke glad” sagde han, men jeg var ligeglad nu. “jeg kan vel danse for Mia, alt det jeg vil”, og trak med en hurtig bevægelse mine små trusser ned til knæene, vendte ryggen til, og bukkede mig helt ned og tog dem af. Nu Kom Mia endnu en gang til hjælp, for hun kom hen til bordet og hjalp mig ned. Men idet jeg hoppede ned, og hun skulle hjælpe, fik hun fat i min kjole, som så blev oppe om livet, med min rumpe lige mod Lars. Jeg stod helt tæt til Mia, og spurgte hviskende, om han kiggede, og det gjorde han, “kom Lars, og klap hende på rumpen, hun vil gerne” sagde Mia.
Som i trance hørte jeg hvordan han stillede sig bag mig, og endelig mærkede jeg hans store hånd mod mine balder. Han stønnede, at nu måtte vi selv om det, men han var altså så liderlig af vores optræden, så nu ville han fandeme kneppe mig. Nu var min drøm så nær ved at gå i opfyldelse, og Mia bare var der, en stor tyk pik lagde sig mod mine balder, kom ind under mig, og med en hånd førte jeg den ind i min drivvåde fisse. Mia stod og holdt om mig, og Lars bare kneppede, alt hvad han orkede, og snart kunne jeg høre på ham, hvordan han nærmede sig. Jeg kunne mærke, hvordan hans pik blev stivere, og hans bevægelser blev hårdere, han hamrede mod min røv, og med et tungt ”Arrrh” slap han sin sperm langt oppe i mig. Hans pik slog mod min skedevæg, og jeg kunne mærke den varme sperm fylde mig. Mia holdt om mig, og jeg holdt om Lars’ pik, forsøgte at holde ham inde i mig så længe som muligt.

Stille gled den ud af mig, og en lille bølge af safter fulgte efter, jeg fik en serviet at tørre med. Resten af dagen havde jeg følelsen af Lars’ stående bag mig og i mig, varmen fra pikken . Desværre gjorde oplevelsen at han ikke blev på skolen særligt meget længere, men jeg tror dog han nød det alligevel, så længe det varede.

En kemi-time
Forfatter: TINE86

– Læst af (1252)

Hvad synes du om novellen?

1 Kommentarer

  1. Sådan mindes jeg ikke min skoletid, ej heller en lækker lærer. Jeg er sikker på at jeg havde husket skoletiden mere positiv hvis sådan en oplevelse havde været med i bagagen.
    Jeg blev dog bortdømt af helt andre årsager 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.