weekend-hos-lotte
4.25/5(8)

Endelig stod jeg på Hovedbanegården i København og skulle møde Lotte, som jeg havde skrevet med i tre måneder på Sexdating. Vi havde udvekslet billeder og delt vores sexønsker, det var blevet til mange timers fræk og hot chat, inden vi havde Skypet sammen og set hinanden lege. Det havde virkelig tændt mig og jeg havde nydt vores små lege på Cam.
Jeg havde pakket min taske så jeg kunne blive hos Lotte de næste 4 dage som aftalt, vi skulle mødes under uret og der stod jeg så nu og kiggede mig omkring for at se om jeg kunne få øje på Lotte. Pludselig er der en der tager omkring mig bagfra og krammer min bryster og siger: “Der er du jo, min dejlige Marie”. Jeg vender mig om og ser lige ind i Lottes skønne grønne øjne, hun tager om mit hoved og begynder at kysse mig dybt og inderligt, vores tunger legede med hinanden. Da vi endelig løsriver os fra hinanden er der flere der står og glor på os, men vi ler bare, fletter vores fingre og bevæger os mod udgangen.
I vores snakke over nettet var det kommet frem, at Lotte ikke var så erfaren, men havde nogle helt klare fantasier om hvad vi skulle lave sammen. Så jeg have pakket flere dildoer, buttplugs, klemmer til brysterne og manchetter, så måtte vi se hvor meget vi fik prøvet af. Lige nu nød vi bare at flette fingre og kysse hinanden på vejen til Lottes lejlighed. Det er her vi skal ind siger Lotte efter 20 minutters gang, hun låser op og vi kommer ind i opgangen, døren når knap at lukke bag os før jeg slipper tasken og klemme Lotte op mod væggen imens jeg kysser hende og mine hænder finder vej til hendes bryster, hun stønner stille, da jeg blidt klemmer om hendes brystvorter. Mine hænder søger nedad og jeg gnider hendes fisse udenpå bukserne, hun stønner endnu mere, men pludselig kan vi høre en dør smække længere oppe, vi slipper hinanden og tager trapperne op på 2. anden sal, på vejen møder vi Lottes nabo som hilser pænt på os inden hun fortsætter nedad.
Lotte låser sig ind i lejligheden og jeg følger efter, vi går ind i hendes hyggelige stue og sætter os på sofaen. Lotte springer dog hurtigt op igen for at finde en flaske vin og to glas, hun skænker op til mig og rækker mig glasset og så til sig selv “Skål for nogle dejlige dage og nætter sammen” siger hun og vi tager en slurk. Jeg sætter mit glas fra mig og rykker tættere på Lotte, kysser hende på halsen og ned i udskæringen på hendes bluse. Trækker blusen over hovedet på hende og fortsætter med mine kys ned til hendes bryster, som jeg vipper ud af hendes BH, suger på hendes brystvorter. Lottes hænder finder mine bryster og hun tager forsigtigt om dem, jeg skubber hendes hænder væk og siger: “I aften skal du bare nyde ikke yde”.
Tager hendes hænder og trækker hende op af sofaen og knapper hendes jeans op og kæler for hendes fisse udenpå trusser, kan mærke hun allerede er våd. Trækker hendes jeans af og hun står nu i små lækre trusser og blotlagte bryster. Stikker min hånd ned i trusserne og lader en finger glide mellem skamlæberne imens jeg slikker hendes bryster, hun stønne højt og jeg kan mærke hvor våd hun er. Tager hende med ind i soveværelset og skubber hende ned på ryggen på sengen, trækker trusserne af, spreder og bøjer hendes ben. Sætter mig mellem hendes ben og bøjer mig indover hende og kysser hende dybt og inderligt, nyder at smage hende og mærke vores tunger slå smut med hinanden. Langsomt lader jeg kyssene regne ned over hendes krop og ned til hendes bryster, bider let i brystvorterne og slikker omkring dem. Lotte stønner højt og det er tydeligt hun nyder min tunges leg med hendes bryster.
Jeg fortsætter med at kysse hendes nedover maven og ned ad hendes venstre lår, jeg undgår bevidst hendes fisse, og nedad hendes ben til hendes fødder og tæer. Sutter på hver enkelt af hendes tæer og gør det samme med på hendes højre fod og kysser hende op ad benet til jeg kommer til hendes lækre fisse. Lader min tunge glide ned mellem hendes skamlæber og ender med at stikke tungen lidt op i hende. Kigger op på Lotte og kan se nydelsen i hendes ansigt. “Kan du lide det, Skat” spørger jeg ind imellem jeg sutter på hendes klit, “Hmmmm” stønner hun og det er helt tydeligt at hun nyder det meget. Jeg stikker stille to fingre op i hende imens jeg suger hendes klit ind i munden, hun vrider sig lidt, begynder at fingerkneppe hende imens jeg slikker og sutter hende. Hun bliver hurtigt endnu mere våd og jeg stikker endnu en finger op i hende. Køre mine fingre ud og ind, men stopper op og rotere rundt med fingrene oppe i hende, Lotte stønner højere og højere. “ÅÅÅHHH Ja bliv ved” stønner Lotte højt, Bliver ved med at fingerkneppe hende til hun kommer i en kæmpe orgasme. Jeg smider mit eget tøj og ligger mig op i sengen til hende, vi ligger helt tæt og kysser dybt og dejligt, vores tunger leger med hinanden, imens hendes orgasme klinger af. Der går dog ikke længe før er Lotte er klar til at jeg leger med hendes krop og fisse igen, men det er en helt anden historie.

Weekend med Lotte
Forfatter: Funnygirl

– Læst af (1042)

Hvad synes du om novellen?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.