glad-og-forventningsfuld
4.4/5(5)

Forventningens glæde – lad legen begynde del. 2

Lige så forsigtig fik jeg dine arme trukket over hovedet gav dig håndjernene på, så du sad fast til hovedgærdet på sengen. Du gav dig lidt i søvne, men vågnede ikke. Jeg monterede manchetterne på sengen og spændte dine ben fast, så du nu lå som et X, der midt på sengen. Hold kæft hvor så du dejlig og hjælpeløs ud, jeg kravlede ned mellem dine ben og begyndte at slikke dine nosser og pik. Der gik ikke længe før din pik begyndte at rejse sig, pludselig slog du øjnene op. Der gik lige et kort sekund før du fattede at du ikke kunne røre dig, jeg fortsatte min slikken som om intet var hændt, du stønnede under min behandling og straks tog jeg brystklemmerne og satte dem på din brystvorter. Jeg lagde en finger op til min mund for at tysse på dig og sagde: “Sker det igen, må jeg give dig nogle klask over dine nosser, så vær stille” Jeg prøvede på at lyde bestemt og barsk.

Det var ligesom du lige skulle sætte mig på prøve og sagde med din mest bydende stemme: “Vil du øjeblikkelig slippe mig fri, hører du” Godt så, så var du også selv udenom det, jeg tog et fast tag i dine nosser og gav dem et ordentlig rap med flad hånd og bagefter knipsede jeg hårdt mod dit pikhoved. Jeg kunne se på dit ansigtsudtryk at det gjorde ondt, men du sagde intet. Jeg rejste mig fra sengen og gik en tur ud i køkkenet og fandt en bakke med isterninger frem. Jeg tog den ene i munden og begyndte at køre den rundt om din pik og nosser. Jeg fjernede brystklemmerne og tog endnu en isterning og lod den glide rundt om dine brystvorter, som hurtigt blev dejlige stive og strittende. Tog endnu en og lod den glide nedover din mave, forbi pikken og om til dit bagerste hul – forsigtigt stoppede jeg den indenfor og lod den sidde og smelte der.

Jeg fandt et af dine slips og bandt det for dine øjne og gik så rundt i soveværelset og fandt forskellige remedier frem. Da jeg endelig kravlede op i sengen til dig, kunne jeg fornemme din utålmodighed, men jeg havde ikke travlt. Satte mig så du lige kunne nå min fisse med din tunge og beordrede dig til at slikke mig, du slikkede alt hvad du havde lært, selvom du måtte strække dig så meget som håndjernene nu gav lov til for at nå. Jeg vendte mig om og lagde mig i en 69’er, min mund omsluttede din pik og jeg lod tungen spille henover dit pikhoved. Slikkede dig op og ned af skaftet, indtil jeg kunne mærke at du var lige ved at komme. “Næh, du må ikke komme endnu, jeg har mange flere planer med dig inden vi kommer så langt” sagde jeg og trak mig væk fra dig. Fandt en pik-ring frem og satte den ned over din nu store og stive pik, jeg strammede den til omkring roden på din pik og fandt endnu en og satte den omkring dine nosser og strammede også den godt til. Du kunne ikke lade være med at stønne og så var jeg jo nød til at straffe dig. Jeg fandt den buttplug du havde brugt på mig aftenen før og førte den op til din mund, jeg lod dig slikke på den og mærke størrelsen på den, inden jeg kom godt med glidecreme på og satte den mod dit hul.

Forsigtigt pressede jeg den lidt indenfor, kunne se på dig at det gjorde ondt, så jeg stoppede op og spurgte om jeg skulle stoppe. Du rystede stille på hovedet og jeg satte igen pluggen mod dit hul og pressede den igen lidt ind, kom lidt mere glidecreme på og skubbede den så længere ind. Efter et par gange gled den helt på plads og der lod jeg den sidde. Jeg var blevet godt liderlig af at se pluggen glide op i din røv og satte mig igen tilrette så du kunne slikke mig. Kunne mærke på dig at du også var blevet godt gejlet op, du brugte din tunge på min klit og stak den op i min fisse, så jeg blev godt våd. Da jeg var lige ved at komme satte jeg mig ned over din utroligt stive pik og red dig hårdt. Det endte med at vi begge kom i en enorm orgasme, jeg blev siddende ovenpå dig og følte hvordan din pik eksploderede indeni mig.

Da vi begge var kommet, tog jeg forsigtig pluggen ud af røven på dig og slikkede dig omkring dit ømme hul. Jeg fjernede ringene omkring din pik og nosser. Tog klemmerne af dine brystvorter og gav også dem en slikke-sutte tur. Efter at have slikket dig over hele kroppen, fjernede jeg bindet for dine øjne og løsnede din hænder og ben. Knap havde jeg fået åbent håndjernene før du væltede mig om på sengen, så jeg lå på maven, du skubbede en pude under mig, så min røv strittede lige i vejret. Min hænder trak du om på ryggen og gav mig håndjernene på, derpå fandt du pisken frem og begyndte at give mig slag i min bare, så den blev godt rød og blussende. Da følte du havde straffet mig nok, førte du din pik op i min fisse og kneppede mig hårdt imens dine fingre masserede min klit. Endnu en gang kom jeg i en kæmpe orgasme.

Da du selv var kommet, vendte du mig rundt så jeg lå på ryggen og du bad min slikke din pik ren for min safter. Du skubbede pikken ind i munden på mig, jeg forsøgte at tage hele din pik ind, men den var for stor. Jeg slikkede det bedste jeg havde lært og du så ud til at nyde det. Så trak du dig ud og samlede manchetterne op og satte dem på mine ankler og forbandt dem med en kæde til håndjernene, jeg kunne ikke røre mig meget. Du fandt en stor dildo frem og førte den op i min fisse og tændte for den, så satte du buttpluggen op i mit andet hul og sagde: “Nu kan du ligge der og tænke lidt over hvad du har sat gang i” herefter forlod han soveværelset. Jeg kunne høre han gik i bad, imens snurrede dildoen lystigt oppe i mig, så jeg blev tændt igen. Hvad mon han nu ville gøre ved mig – Jeg havde kun forventningens glæde!

Forventningens glæde – lad legen begynde del. 2
Læs del. 1 her
Læs del. 3 her
Forfatter:
Funnygirl

– Læst af (962)

Hvad synes du om novellen?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.