jeg-blev-hans-tøs
4.14/5(7)

Den dag jeg blev hans Tøs.

Havde haft travlt hele dagen med at få gjort lejligheden ren og vasket tøj, nu stod jeg nede i tørrekælderen og var ved at hænge mit sengetøj op. Når det var hængt op kunne jeg endelig slappe af, havde lige sat den sidste klemme i, da en hånd bliver holdt over min mund og jeg bliver skubbet helt ind i rummet og op ad muren.

En stemme siger: “Stå og ti stille, så kommer du til at nyde det der skal ske”, et klæde bliver bundet for mine øjne og mine arme bliver trukket om på ryggen og bundet sammen. Jeg står helt stille uden at sige en lyd. hans hænder går på opdagelse under min T-shirt, inden han trækker den op over mit hoved og trækker min Bh ned, så mine bryster blottes. Mine vorter trækkes godt ud og de bliver nulret mellem hans fingre, min krop kan slet ikke lade være med at reagere og de bliver hårde og strittende. Hans hænder åbner mine jeans og en hånd bliver stukket ned mellem mine ben, jeg kan mærke at min fisse allerede er ved at blive våd. Prøver ellers ikke at blive påvirket af hans hånd der i rolige bevægelser gnider udenpå mine trusser, men har ikke været sammen med en længe og er i sex underskud, havde godt nok ikke regnet med at det skulle være på denne måde jeg skulle have sex.

Pludselig trykker han mig ned og vender mig, så jeg sidder på knæ foran ham med ansigtet lige ud for hans skridt, jeg kan høre han knapper sine bukser op og finder pikken frem. Han presser pikken ind i munden på mig, jeg nu ikke helt uvillig, og begynder at kneppe mig i munden. Dette gør han et stykke tid og jeg tager bare imod så godt jeg kan, for han har en stor pik og føler flere gange at jeg ikke kan få luft. Endelig trækker han pikken ud af munden på mig og hiver mig op at stå, mine jeans bliver hevet ned og en hånd bliver stukket ned i trusserne og et par fingre bliver stukket op i mig. Jeg kan slet ikke lade være med at stønne, da fingrene begynder at kneppe mig, en anden finger finder min klit og gnider den.

Han stopper brat da døren til tørrekælderen går op, han holder mig for munden og skubber mig helt op ad muren, jeg ved jo at vi delvist er skjult af mit sengetøj som jeg lige har hængt op. Jeg kan høre at personen der kommet ind bakser med en kurv og at hun eller han hænger sit tøj op på de forreste snore. Min overfaldsmand holder mig hårdt ind mod muren og står tæt op ad mig, så jeg kan mærke hans pik mod min mave, han lader sin frie hånd glide ned i mine trusser igen og stikker en finger langsomt op i mig. Begynder at fingerkneppe mig stille og roligt, trods der en i rummet sammen med os, jeg kunne jo nok have lavet noget larm, så vi blev opdaget men var blevet tændt og ophidset. Han fører nu to fingre mere op i mig og knepper mig hårdere og hurtigere. Endelig er personen færdig med at hænge sit tøj op og forlader kælderen. Han stopper med at fingerkneppe mig lige inden jeg kommer, trækker mine jeans op, min BH sættes på plads og blusen trækkes ned. “Nu fjerner jeg bindet for dine øjne, men du må ikke kigge bagud og så følger du bare med mig” Mine hænder er fortsat bundet sammen på ryggen, men han går tæt op ad mig, da vi forlader kælderen og går ud mod p-pladsen. Han fører mig ud til en varevogn og åbner op til ladet, hvor jeg skal kravle op og sætter mig på knæ. jeg får trukket en hætte eller lign. over mit hoved, så jeg ikke kan se det mindste. Han binder min ben sammen og med et reb op til mine sammenbundne hænder, så jeg ikke kan rejse mig på nogen mulig måde. Skubber mig omkuld og lukker døren indtil ladet, så starter bilen og vi kører afsted.

Vi kører et godt stykke tid inden bilen stopper og sidedøren bliver åbnet, han kravler ind til mig og løsner mine bånd og begynder at trække tøjet af mig. Det eneste han lader blive er min BH og trusser, siddende på knæ så fastgører han mine arme med håndjern til to stænger der sidder ude i siderne oppe under taget, der bliver bundet et reb rundt benet ved knæet og så bliver min ben trukket fra hinanden, da rebene fastgøres  ude i siderne. Sidder nu helt fastspændt uden at kunne røre mig, han begynder at kærtegne min bryster og skubber BH’en ned under dem, der bliver suttet og bidt i vorterne, jeg stønne stille under hætten. Mine vorter bliver dejlige hårde, strittende og følsomme, da de ikke kan blive mere spændte, sætter han en klemme i hver brystvorte. Så er han omme bag mig og trække hætten af, men straks bliver jeg blindfoldet af en maske. Han flytter sig om foran igen efter at have ladet sin hænder kærtegne min baller og stukket en hånd ned trusserne for at mærke om jeg er våd og kroppen kan ikke lyve, jeg er drivende våd. Han tager fat om mine kinder og åbner min mund, kommer hans pik i munden på mig, jeg sutter og slikker den dejlige store pik.

Han trækker sin pik ud af munden på mig og lader sine hænder glide ned over min krop, min bryster og ned til mine trusser, som han langsomt hiver ned så min fisse bliver blottet, han finder en stor dildo frem, som han smører ind i glidecreme for at lade den glide op i mig. Han begynder at køre den ind og ud i et hurtigt tempo, imens han masserer min klit, jeg stønner højlydt, men han lader mig ikke komme. han stopper med at kneppe mig med dildoen, men lader den blive oppe i mig. Så hvisker han i mit øre: “Vil du være min lækre tøs de næste dage og adlyde mig – så skal jeg give dig nogle dage du aldrig vil glemme” Jeg kan kun nikke, men det er ikke nok for ham, jeg skal svare med ord: “JA – jeg vil være din tøs og adlyde dig”. Og det var en tilkendegivelse jeg ikke kom til at fortryde, for jeg er stadig hans lydige tøs.

Den dag jeg blev hans Tøs
Forfatter: Funnygirl

– Læst af (1424)

Hvad synes du om novellen?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.